Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP JULKAISEE JOKU RAJA –SINGLEN NAISTENPÄIVÄNÄ 8.3.

Tuotoilla tuetaan Amnestyn työtä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan

PMMP julkaisee kolmannen singlensä “Joku raja” Leskiäidin tyttäret -albumiltaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.

Kappale on nimetty ihmisoikeusjärjestö Amnestyn samannimisen kampanjan mukaan. Kansainvälisen kampanjan tavoitteena on vähentää naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä lähisuhteissa että maailman konfliktialueilla. Kampanja myös tukee ihmisoikeustyötä tekeviä naisia eri puolilla maailmaa.

Miikka Lommi on ohjannut “Joku raja” -kappaleesta videon.

Sony BMG -levy-yhtiö, säveltäjä Jori Sjöroos sekä PMMP lahjoittavat kaikki singlen myynnistä tulevat tuotot Amnestyn “Joku raja!” -kampanjalle. Singleltä löytyy bonuksena liveversio ”Rotat”-biisistä sekä ”Joku raja”-video.

Myyntiin tulee myös PMMP/Joku raja -t-paitoja, joita voi ostaa Amnestyn verkkokaupasta. Naistenpäivän iltana 8.3. Paula ja Mira ovat mukana Amnestyn järjestämässä sirkustaide- ja performanssitapahtumassa Vanhalla.

Naistenpäivänä 2004 järjestö käynnisti maailmanlaajuisen kampanjan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Tällä hetkellä Amnestyn Suomen osasto kampanjoi erityisesti sen puolesta, että väkivallan vähentäminen olisi eduskuntavaalien jälkeen näkyvästi esillä uudessa hallitusohjelmassa. Parantamisen varaa on sekä lähisuhdeväkivallan osapuolille tarjottavissa palveluissa, lainsäädännössä että esimerkiksi ihmiskaupan uhrien auttamisessa. Naisten erityisongelmat on otettava paremmin huomioon myös turvapaikkapäätöksissä, kriisinhallinnassa ja kehitysyhteistyössä.

Amnestyn Joku raja! –kampanja verkossa: www.jokuraja.fi
PMMP:n Joku raja –paidat Amnestyn verkkokaupassa: store.amnesty.fi

Mira ja Paula toimivat myös Mariko Pajalahden suunnittelemien Mental wearin “Hands off, creep”-paitojen mallina. Mariko pyysi tyttöjä tehtävään jo kauan sitten, ja he tuumasivat teeman olevan lähellä Joku raja!-kampanjan teemoja ja lähtivät mukaan.

Videot