Siirry takaisin ylös

Uutiset

Tampereella

Jes, Tampereelta löytys hevibaari. Me tultiin Pagen kaa tänne jo eilen nauttimaan toistemme seurasta. Paula=hullu mut huippu. Ekanakin sen pihvissä oli jotain jännejämiä. No ei pal haitannu. Parempi lehmä mahassa ku laitumella.

Baarin puolella me saatiin uusi ystävä. Eino-Negatiivila (lue Eino miinus Negatiivila),n.50v, jonka mielestä kaikki oli ihan vitun paskaa. “Tää kalja on niin hirveän pahaa mutta pakko sitä on juara”, “älä vihellä”, “olet sinä jotenkin outo akka”. Hän pyysi itse saada istua meidän pöytään tupakalle eikä millään lähtenyt pois. Eino esim. kertoi että hän oli ensin ottanut kolmen tunnin päikkärit ja huomenna olisi vielä vapaapäivä. Paula kommentoi tähän että “menestys siis jatkuu!” Eino vastasi tuohtuneena: “haista itse”. Keskustelu sujui tätä rataa. Hän kertoi paljon tarinoita hirven maksasta ja oman isinsä vatsasta.

Sitten kolme tyyppiä vei meidät kuningashevin pariin paikalliseen juottolaan. Me kysyttiin siinä Einolta että lähtisikö hän mukaan sinne. “Kyllä mä meen mutta eri baariin -äkkiä että ehdin ENNEN TEITÄ.” Sanoin että varmaan näkyy aamupalalla. “Aamupala on ENITEN PASKIN JUTTU KAIKISTA!!!”

Videot