Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kemi

Eilen oli ihan saakelin kylmä, Saariselällä tuli käytyä. Nyt mennään viimeinkin bussilla ettei paikat hajoa kaikesta pönöttämisestä. Matka S-selältä takaisin tänne Kemiin oli hysteerinen. Huoltoasemalla Mira ilmoitti, että hänen purkkamerkkinsä “maistuu ihan lääkitykselle”. Huomautus sai minut ihan tolaltaan, nauroin itseni suorastaan tärviölle. Emma-gaalan lehdistötilaisuudessa joku toimittaja nimittäin veisteli, että meillä onkin sattunut päivän lääkitys kohdalleen kun oltiin niin hyvällä tuulella. Rohkea kommentti, ehkäpä hän ajatteli että meillä on jokseenkin hyvä huumorintaju. Se siitä kyseenalaisesta aiheesta, mutta Mira näki kakkaavan poron ja me kaikki todistimme suuren koiratarhan olemassaolon tien varrella. Meiltä kysyttiin taas henkilöllisyystodistusta kun menimme keikalle, en valehtele. Neljänä kertana viidestä meiltä kysytään henkkarit omalle keikalle mennessä.

Videot