Siirry takaisin ylös

Uutiset

Mainos

Ööh, koko kuvauspäivä oli jokseenkin hysteerinen. Lisäksi mainokseen leikatut replat tuntuvat ehkä lievästi sanottuna irrallisilta, juttu jatkui niin että Mira keksi että “onhan meillä se kirja”, eli kyseistä opusta olisi meidän keikka-autossa käytetty vessapaperina. Hihhih. Kirjan nimi on kai leikkimielinen sillä tavalla, että se ei tarjoa minkäänlaista kaavaa kuvien kera tyyliin “näin sinustakin voi tulla tähti”, vaan siinä on nimen omaan kerrottu musiikin tekemisen ja esittämisen todellisista taustoista ja arkirealismista. Tjaah. Mitäpä toisaalta tässä puhun ennen kuin omin silmin näen. Ohjaaja yritti joka tapauksessa saada meidät sanomaan latteuksia, kuten “äst, en kai jättänyt sitä kotiin” ja “löytyi!”, mutta emme luopuneet omasta visiostamme.

Videot