Siirry takaisin ylös

Uutiset

dbtl ja leiri

Oltiin pe soittamassa levyjä down by the laiturissa Turkkusessa, kaupungissa jossa Mira “etuili” vessajonossa (baarissa jossa ei ollut kuin yksi naistenvessa takahuone mukaanluettuna) ehtiäkseen omalle keikalleen, ja häntä luultiinkin Paulaksi(??!!). Nyt muuten alkaa olla viimeinen kerta kun viitsii edes yrittää oikaista mitään kukkuluurua mitä nämä laatuaviisit jatkuvasti suoltaa. Pitäisi oman järjenkin sanoa että yli puolet niin sanotuista juoruista on puolihumalaisten likinäköisten ahnureiden paljastuksia vääristä ihmisistä väärissä paikoissa. Tavallaan ensin naurattaa mutta sitten vetää vakavaksi kun muistaa että oma mummo saattaa lukea ja suuttua. Hekoheko. Niiiiin soitimme kumminkin niitä levyjä Redraman jälkeen, ennen Negativea. Eilen oli keikka Kaustisella, toista kertaa. Siellä on majoituspaikkana sellainen kiva mummola, vanha puutalo. Nyt tänään pakataan lakanat ja mennään treenileirille Nummelaan kuten viime vuonnakin tähän aikaan. Sieltä tullaan Sörkkarockiin kuten viime vuonnakin tähän aikaan. Ruskikset oli vasta R-kiskan sensuroitu mainosbiisi. Ensi viikon pe tulee ohjelma, jossa Mira tekee akrobaattisia temppuja ja Paula mm. soittaa kitarasooloa yhdessä Mikko Virran kanssa. Siis uskomaton spektaakkeli. Jos meillä olisi riittävästi sanoja kuvailemaan kyseistä päivää… Tai ohjelmaa… Täytynee mainita että ennen meitä esiintyy Suomen nopein kaljanjuoja ja vatsastapuhuja.

Videot