Siirry takaisin ylös

Uutiset

Albumi kultaa, uusi painos ilmestyy 24.8.

Kovemmat kädet on keikkunut urheasti Suomen virallisella albumilistalla jo 23 viikkoa ja nyt albumin menestys palkitaankin kultalevyillä! Arvostelu- ja yleisömenestykseksi nousseesta levystä julkaistaan uusi kumipainos 24.8, joka tietenkin sisältää Ylex:lle tehdyn kesäkumibiisin sekä PMMP:n version Noitalinna Huraa!n kulttihitistä vuodelta 1987. Extrabonuksena levyllä videot kappaleista Päiväkoti sekä Matkalaulu, joista jälkimmäisen bändi on kuvannut, ohjannut ja leikannut itse. PMMP keikkailee ahkerasti ja esiintyy mm. Voice TV:n ilmaiskonsertissa Kaisaniemenpuistossa 27.8, 4.9. akustisesti niin ikään ilmaisessa Huvilateltan konsertissa sekä Elämä Lapselle-konsertissa 14.9! Paula, Juho sekä jeremias Ijäs tulkitsevat myös 27.8. illalla Tavastialla Joan Baezia n. klo 22.00
Vinkki niille, joilla vanha painos jo on: kumivirsi ja pikkuveli löytyvät maxmusicin ja netanttilan nettikaupoista.

Videot