Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kohti pohjoista

Tänään starttaa todella pisin putki koskaan. Tien päällä ollaan yli kaksi viikkoa, kotia ei näy kertaakaan. Sitten käväistään yksi ilta pyykkäämässä ja taas mennään. Matkalaukku huutaa tuskissaan ja toppahousut ovat tietysti ne tilanviejät. Jussi Jaakonaho on istunut Röningin Jannen kanssa nyt kolme päivää finnvoxin studiossa miksaamassa joulukuun tavastialiveä. Eilen oltiin noin puolessa välissä, kuulosti hyvältä. 9.12. oli hyvä aika taltioida keikka. Tunnelma on erittäin intensiivinen ja jotenkin liikuttava. Mitään keikkadvd:tä ei nyt ole tulossa, taltiointi tehtiin omista itsekkäistä syistä. Toivottavasti tälle materiaalille löytyy joskus erinomainen paikka ja tila tulla julkaistuksi. Uudet taustakankaat ovat tuloillaan, Kikka Ailio eli Miran rakas sisko on suunnitellut ne, yhden pienemmän ja toisen sinne isommille lavoille sopivan. Eipä mitenkään pieni mieli riemuitse jo kesän festareista vähän ennakkoon. Valomies-Tomppa sai myös uusia kamoja, jotka otetaan käyttöön heti kättelyssä kun ne saapuvat. Eli kohta on uudenlaista katsottavaa keikoilla oikein kunnolla.

Videot