Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP-Suomi 6-0

Kovemmat kädet-albumin kiertue alkoi helmikuussa 2005 ja sai päätöksensä loppuunmyydyssä lutakossa keskiviikkona 30.8. 2006. PMMP haluaa edelleenkin ja loputtomasti kiittää unelmaryhmää, eli keikkamyyjä Matti Kaunisvettä ja koko Popgeen jengiä, miksaaja Janne Röningiä, valomies Tomi Rintamäenpäätä ja monitorimiksaaja-äänentoistolaitteistovekkuli Vesa Ojalaa. Nimitys oli pidempi kuin maitosuklaakaakaojuomajauhepulveri!

Lutakon keikka oli pisin koskaan, maljapuheet sen jälkeen liikuttavia, ja yleisin ajatus mielen päällä taisi olla “mitä vittua tapahtui?” Käsittämätön kiertue, mikä määrä ihmisiä ollaan tavattu, montako kertaa keikan jälkeen puitu suu vaahdossa kaikkea sattunutta, monestiko korkattu takahuonejallu, kuka vei Loiri/Leinon bussista, mitä Juholla on liikaa? Ei ole vaikeaa ymmärtää, että tapahtunutta ei voi toistaa. Emme voi olla ensimmäistä kertaa provinssin päälavalla, ankkahahmoja ankkarockissa, päästä Aku Ankkaan, läähätän pelkästä viime kesän ajattelemisesta. Janne sanoi maljaa nostaessa, että “PMMP-Suomi 6-0!”

Videot