Siirry takaisin ylös

Uutiset

Huomenna sitten bileet.

Krisse-show`ssa oli aivan mahtavaa! Oli todella mukava yleisö ja Discon pojat meidän kanssa siellä. Krisse on loistava ja show ihan paras ohjelma ikinä.

Oli myös hauskaa tavata Lotta NRJ:llä. Olin lukenut hänestä aika ylistävän jutun V-lehdestä, tai kai se oli vain niin ylistettävä henkilöhistoria, että olin ihan vaikuttunut. (Enkä sano tätä nyt siksi, että hän sanoi lukevansa päiväkirjaamme.) Hän on tehnyt niin paljon kaikenlaista, että tulee hiki lukiessa. Fiksu, hauska, ahkera…

Fanitankohan siksi täällä aina naisia, että jos hehkuttelisin jotain äijää niin kaikki luulisivat minun olevan pihkassa tai kerta kaikkiaan aivan jo avioaikeissa? Uskallan kehua meidän omia poikia tietysti. Mutta vahvoissa naisissa on se tietty jokin magneettisuus.

Huomenna on sitten privaatit julkkaribileet, joiden tarkituksena on ensinnäkin tarkastaa Markin, Jannen ja Mikon työparrat ja -viikset. Ja toisekseenkin ihan vaan rai rai.

Videot