Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kraka mulle

Luin City-lehdestä, että joku krakasuunnittelija on tehnyt meille kravatit. Hyvä! Emme ole ainakaan vielä saaneet niitä, ja näin lehtijutusta asian lukeneena: pistä krakat tulemaan niin pannaan kaulaan killumaan. Tiedän, että Ville Valo on saanut omansa.

Keikat ovat menneet uskomattoman nopeasti. Hukkasin kalenterini, joten tänään minulla olikin sitten vapaapäivä. Enhän tiennyt, minne minun olisi pitänyt mennä.

Hauska juttu kävi, kun pysähdyimme Uutelan Seolla. Pienellä huoltiksella oli paikalla vain kahvilan pitäjä ja joku hänen tuttavansa. Kiiruhdin hädässäni vessaan, ja herra huusi vessamaksun olevan 50 senttiä. Mutisin käyväni asianhaaroista johtuen ensin vessassa, mutta kun palasin sieltä ja olin matkalla hakemaan rahaa, hän yllätti minut iloisesti huutamalla “Aja seuraavan kerran ohi ja painu vittuun!”

Hain silti rahat ja vein tiskille. Tyhjä huoltis ja on varaa palvella noin, tai siis ei ole. Paitamyyjä ehdotti että vie euro, saa kaveri käydä kans vessassa.

Äkkiä se kevät hupenee käsistä. Keskiviikkona on NRJ:llä akustinen livekeikka, paikan päällä soitetaan enemmän biisejä ja radiosta tulee kai livenä vain kaksi. Laittakaa vaikka yksäriä jos on toiveita uusista. Ajateltiin ehkä Joku rajaa (mielenkiintoista joikhata akustisena sitä) ja Kiitosta tai Tässä elämä on, ihan miten kuten.

Täytyy sanoa, että meillä on mahtavia kuuntelijoita. Kiitos teille, saamme teistä voimaa!

Videot