Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kohti rokkia -07

Festarikesä häämöttää, ja millainen kesä! Niskakarvat pystyssä ihastuksesta muistelen viime kesää ja kaikkia tuhansia kilometrejä tien päällä.

Awalonin tilalle tulee luullakseni Lutakko, tästä huhtikuusta puhun. Toukokuun tauko tuntuu ihan tarpeettomalta, ei malttaisi millään olla lavalta pois, mutta kesäksi on aikaa keksiä uusia metkuja kun on neljä viikkoa vapaata.

Ja mikäli luin meiliäni oikein, seuraava sinkku on Kesäkaverit. Ehkä ukot vievät sen radioon toukokuussa. Se voitti tuolla foorumissa niukasti kisan tulevasta kesäsinkusta, Päät soittaa ja Taiteilia olivat myös mielestänne kivoja hellehullutuksia. Minä olisin äänestänyt Päitä, mutta ehkä kaikki menee taas oikein näin.

Kävin vaanimassa kaupassa, siellä oli Mehukattia vihreässä tonkassa, mutta uusi trendikäs kultainen tonkka löytyi myös. Että voit nyt asustaa festarikostyymisi kätsästi omalla lantrinkitonkalla kauden trendiväreissä!

Videot