Siirry takaisin ylös

Uutiset

Tsemppiä ulkomaiden valloitukseen, Suomi!

Hei, krakat tulivat perille ja ovat upeita, kiitos!

Katselimme tuossa yhtyeen voimin keikkareissulla Idols-finaalia hotellihuoneessa.

Ari esitti tuomariston valitsemana Soundgardenin kappaleen Black hole sun. Meillä oli hauskaa, kun Arska lauloikin jotakuinkin “black hold sun” tai ehkä “black holed sun”. Jommin kummin. Laulajalle kappaleen valinneet tuomarit eivät kuitenkaan huomanneet mitään.

Mutta eipä hätää, nokkela lehdistö sen sijaan pääsi tässä näyttämään kyntensä. Iltalehdessä 7.4. Sanni Grahnin ja Karri Lehtiön huikeassa Idols-reportaasissa tiedettiin kertoa, että “Arin voitonpolkuun pienen särön toi tuomariston hänelle valitse Soundgardenin Black holed sun, joka ei tuntunut idolista ollenkaan omalta.”

Hänelle “valitse” kappale ei ilmeisesti ollut tuttu oikein kenellekään osapuolelle. Kiinnostaa lähinnä, kuka biisin sanat Ari-polon käteen printtasi ja mistä.

Videot