Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kessee

Kauheaa, olen viimeksi kirjoittanut tänne joskus sata vuotta sitten. Aikaa ja jaksamista ei vain ole oikein ollut, ainakaan tietokoneen ääressä. Nyt keitin kaffet, laitoin Olavi Virran soimaan ja pistän löpinää tulemaan.

Simerockissa oli todella mahtavat järjestelyt. Toivon, että yleisö löytää festarin ja kävijämäärä kasvaa. Siellä pidettiin bändistä huolta, keikka oli tosi kiva ja yleisö tosi iloista. Tietystikin, kun niin pohjoisesa oltiin.

Epäilimme etukäteen, että onko nyt järkeä parittaa meitä sen Sunrisen (eli “Sunkkareiden”) kanssa, mutta ei näköjään ollut syytä huoleen. Pakkahuoneella oli niin kuuma, että joku taisi saada lämpöhalvauksen eturivissä. Halusi pitää paikastaan kiinni eikä kai saanut vettä mistään… Laattahan sillä lensi.

Minulla itselläni oli noin niin kuin meiningillisesti paras keikka Ruisrockissa (sateessa ilakoiva ihana yleisö edesauttoi asiaa), tunnelma yleisön puolelta taas oli ehkä herkin, liikuttavin, Provinssiteltassa ja äskettäin Pakkahuoneella. Voi jumalauta mitä nyrkin puimista Ilosaaressa. Koko jengi mikserille asti heilutti niin nopeasti Matoja-biisissä rystysiään, että leikin hetken olevani James. Siinä taisi kyllä olla kesän suurin yleisö. Ja sunnuntaina menin katsomaan Jamesia Stadionille. Pus!

Sen Ilosaaren keikan jälkeen oli kyllä pihalla. Porukan paljous ja mukanaolo ja kaikki veti ensin omat tilat lavalla äärimmäiseksi ainakin lopussa, puhumattakaan sitten keikan jälkeen. Tilasin hotellissa ampiaisen. Tai en varsinaisesti tilannut, vaan vitsailin aulassa huoneeseen mennessäni tilaavani semmoisen, taikka sitten sinisen enkelin, kun siinä hotelli Juliessa näytti olevan häiden jatkot. Sitten baarimikko oli tehnyt jo ampparin valmiiksi ja hyi että se oli äitelä. Hän antoi myös mansikoita ja purimme Miran ja Jaskan kanssa keikkatunnelmia siinä.

Tänä kesänä meitä siis on miksannut ja miksaa Jaska Korkalainen, äärimmäisen taitava ja rautainen miekkonen.

Toivottavasti ruumis jaksaa vielä ensi viikon rutistuksen (5 keikkaa) ennen kuin tahti vähän hiipuu siihen 3-4 viikossa. Viisi on oikeasti aika rankka, meidän fyysinen riekkuminen siellä on vähän eri kuin tanssilavatähdillä. Tai en tiedä, ehkä liikkeissä on paljon samaa, mutta meillä on laajemmat liikeradat?

Videot