Siirry takaisin ylös

Uutiset

Heiss

Eilen oli Turussa keikka, paikan nimi oli Galaxy tai Galax, jotain sinne suuntaan. Liput aika kalliit, 17 euroa, paikka kuitenkin ihan täysi. Ei oikein sopinut minun mielestäni rokkibändin keikkapaikaksi, aika infernaaliset olot lavalla: se oli ensinnäkin melko ahdas ja sitten soitto kaikui paikassa (ampui salista ja joka puolelta lavalle) ja kaikki kuulosti lavalla ihan kaaosmaiselta älämölöltä. Mutta yleisö oli vähän liiankin ihana, pala tuli kurkkuun joka biisissä ja se sitten rupesi jopa hävettämään. Siis että en hallitse sitä liikutusta kovin hyvin ja se on ihan yleistä minulle. Siitä on kaukana ainakin rautainen ote.

Ollaan muuten käyty paikassa joskus 2002 Miran kanssa, ja Heikki näki siellä Miran ensimmäistä kertaa. Paikassa soitti silloin iskelmäorkesteri.

Ankkarockissa meillä on ihan sama soittoaika kuin NIN:illä. Vituttaa tavallaan. Olisi ollut kiva itse nähdä niiden keikka ja kuka sitten tulee meitä katsomaan. Kyllä NIN on huomattavasti harvinaisempi ilmiö Suomen kesäfestarilavoilla tänä kesänä kuin meikäläiset.

Huvilateltta ei ole ainoa paikka, jossa on luvassa jotain erikoisempaa PMMP-matskua, mutta sitä varten perustettu akustinen kokoonpano ei mahdollisesti esiinny kuin siellä. Jos me saadaan jonnekin pikku paikkaan edelliselle illalle “kenraali” niin kerron täällä sen, mutta se on joku pikku juottola sitten. Olemme säätäneet taltiointimahdollisuutta joka on vielä auki, mutta kyllä olisi mukava saada matsku talteen ja panna pihalle, että muutkin saavat nähdä konsertin. Jännittää ihan simona jo nyt, äst.

Eilen Turussa kuultiin esimerkiksi Onni, IPT ja Odotan. Aiomme koostaa videon Kesäkaverit-biisiin, mutta se tulee varmaan vain tänne sivuille ja Youtubeen. Meikäläinen on hurahtanut siihen aivan tyystin.

Se Pakkahuoneen likka oksensi siksi, että viereinen jätkä juotti sille kossubatterynsa kun ei itse jaksanut juoda. Että ihan känniyrjöt. Jihuu!

Videot