Siirry takaisin ylös

Uutiset

Jori, Paula ja Mira Teosto-palkintoehdokkaita!

Seitsemän musiikkiteosta on ehdolla 40 000 euron Teosto-palkinnon saajaksi. Tunnustusta tavoittelevat muun muassa Jori Sjöroos, Paula Vesala ja Mira Luoti PMMP-yhtyeen levyn Leskiäidin tyttäret teoksista, Eero Hämeenniemi neljännestä sinfoniastaan ja Olli Kortekangas musiikistaan oopperassa Isän tyttö.

Lisäksi ehdolla ovat Pekka Pohjola sävellyksistään Viekkaan veisu ja Tiia, Jonna Tervomaa ja Jussi Jaakonaho Tervomaan levyn Parempi loppu sävellyksistä ja sanoituksista, Kerkko Koskinen sävellyksestään ja sovituksestaan teoksessa Agatha sekä Mikko Kuustonen ja Esa Kaartamo teoksistaan Kuustosen levyllä Hietaniemi.
Säveltäjäin tekijäinoikeustoimisto myöntää tunnustuspalkintonsa viidennen kerran 28. marraskuuta. Viime vuonna tunnustuksen saivat puoliksi Marzi Nyman ja Sampo Haapamäki.

Pelkkä ehdokkuusikin on suuri kunnia ja kaikki kolme PMMP:läistä ovat erittäin otettuja. Ehdokaslista on vaikuttava ja siinä joukossa mukana oleminen on jo tunnustus sinänsä. Kiitos raadille siitä!

Videot