Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kohta nähdään.

Meillä on jo viikkotolkulla ollut treenisessioita Kaapelilla, mutta silti tuntuu mahanpohjassa pahalta. Kaikkia jännittää ihan hirveän paljon mennä keikalle, mutta foorumilta voi päätellä, että onneksi Vantaalle tulee muutamia kannustajia. Ei tarvitse ihan tyhjälle salille huutaa. Ai kamalaa. Vuosi huutamatta tekee huonoa äänelle.

Kirja rupeaa olemaan loppumetreillä, ja dvd:n biisivalinnatkin aika hyvässä kuosissa. Yhdelle dvd:lle ei vaan mahdu niin hirveän paljon, ja sitten mietinnässä on, että montako kertaa sama biisi voi toistua. Siis kun on akustista versiota, äänenlaadullisesti paskaa mutta meiningiltään hulppeaa festariversiota, ja sitten vaikka miksattua klubikeikkaversiota. Hhhh… Kirjaankin ruinattiin lisäsivuja. Kivaa että se tuli tehtyä, siinä on kuvia, muistoja ja kaikkea hulinaa.

Keikoilla soitetaan yhtä uutta biisiä. Sen nimi on Viimeinen valitusvirsi. Meillä nämä virret vissiin kummittelee jollain tavalla, olihan jo Kumivirsi. Tai siis Hehheen mukaan Kumivitsi. Eli onko sitten ideat loppu. Jos ei ole ideoita, katsotaan videoita. Siispä tehtiin dvd. AVOT!

Videot