Siirry takaisin ylös

Uutiset

Kuuleeko kukaan-konsertti

Helsingin Gloria -teatterissa järjestetään 24. syyskuuta klo 19-21 Kuuleeko kukaan? -nimellä konsertti nuorten mielenterveystyön hyväksi.

Konsertissa soittaa Tommi Vikstenin, Jussi Jaakonahon, Janne Haaviston, Tom Nymanin ja Jiri Kurosen muodostama housebändi. Solistilista on mittava, esityksiä kuullaan mm. sellaisilta artisteilta kuin Jenni Vartiainen, Jonna Tervomaa, Paula Vesala ja Mira Luoti, Eero Raittinen, Olavi Uusivirta ja Maarit Hurmerinta

Tapahtuman tarkoituksena on kansanomaistaa ja arkipäiväistää sanamöröt kriisi, psykiatria, terapia ja mielenterveysongelma. Sillä halutaan kiinnittää huomiota kolmannen sektorin eli matalan kynnyksen hoito- ja tukijärjestelmän tekemään tärkeään työhön. Tässä tapauksessa Nuorten kriisipisteen toimintaan, josta 12-25-vuotiaat nuoret saavat akuuttia apua tai jatkohoitoon ohjausta ilman ajanvarausta, puhelinsoittoa ja kuntarajoitetta.

Glorian konsertin päättää Vanhat Kurpat-eläkeläiskuoron esittämä ja Timo Kiiskisen suomentama Bob Dylan-klassikko, Forever Young. Laulu ja sen esittäjät muistuttavat siitä kuinka lähellä nuoruus ja vanhuus ovat toisiaan. Biisistä tehdään myös single, jonka äänitystilanteesta Harri Räty kuvaa musavideon. Singlen tuotto lyhentämättömänä lasten – ja nuorten mielenterveystyön tukemiseen.

Lippuja myydään konserttipaikan lisäksi Tiketissä. Ne maksavat alle 25- vuotiailta 5 euroa, yli 25- vuotiailta 15 euroa.

Videot