Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP Motivus-tapahtumassa perjantaina 5.9.

Koko PMMP:n lössi osallistuu Motivuksen tapahtumaan Kampin Narinkkatorilla 5.9. Pojat soittavat bändissä, joka säestää spinning-tuntia, Mira ja Paula ovat mukana haastattelemassa ohjaajaa ja polkemassa.

Kaikki mukaan pyöräilemään tai vain pällistelemään. P&M haastattelevat ohjaajaa 11.40 ja 13.00. Pyöräilyt tapahtuvat kello 14.00 ja 15.10, voit loikata satulaan siitä vain jos pyöriä on vapaana, tule kokeilemaan miten kivaa se urheilu voi ollakaan! Lisätietoa www.motivus.fi.

Paula ja Mira ovat myös mukana 24.9. järjestettävässä konsertissa Gloriassa nuorten mielenterveystyön hyväksi. He esittävät ainakin Mana manan Maria Magdalena-kappaleen Synkkien laulujen maa-versiona. Konsertissa on mukana aivan mahtavia artisteja ja huikea bändi, kaikki sinne!

Videot