Siirry takaisin ylös

Uutiset

semmoista

Valitusvirsi, uusi sinkkusiis, on masteroitu ja painossa. On kyseenalaista, tuleeko se koko levy nyt huhtikuussa vai maaliskuun lopulla. Itse en osaa vastata tuohon mitään. Joka tapauksessa rundi starttaa maaliskuun alussa, ja alkaa parin viikon Lappisekoilulla jatkuen sitten viikonloppupainotteisena klubeilla. Lapin keikat lienevät enemmän sellaisia yleisönviihdyttämis-hittipotpureita, kuten hiihtolomafiiliksiin ja hiihtokeskuksiin sopii, ja klubeilla soitetaan enemmänkin uusia biisejä.

Uuden albumin kansi on valittu, mutta nimen kanssa tuli tenkkapoo: kaksi vuotta työnimenä ollut muistuttaa liiaksi erästä äskettäin julkaistua äänitteen nimeä, joten tunnelma on ollut, että se pitää vaihtaa. Nyyh! Uusi nimi pulpahti niin sanotusti pintaan tänään.

Videot