Siirry takaisin ylös

Uutiset

Femmasta

En ole väittänyt missään loukkaantuneeni palkinnosta! Rumban toimittaja kysyi, miltä tuntui saada Femma. Vastasin jotakuinkin, että ehkä se nyt ei ollut elämäni hohdokkain hetki, mutta tosiaan minusta Femmassa on ainekset tulla merkittäväksi musiikkipalkinnoksi. Onhan ne vitsit hauskoja, mutta aina ei tiedä, pitäisikö voittajan iloita vai hävetä.

Sitä paitsi kyseessä oli muistaakseni “Vuoden irtiotto”-niminen Femma, jossa yksi ehdokas oli “Mammat lomalla”, jonka saivat siis kaikki samaan aikaan äitiyslomalla rokkihommista olevat naisartistit. Musiikkiinhan se palkinto ei mielestäni liity, ei niin sitten millään, joten ei sen saaminen ole mikään “vautsi, meidät palkittiin Femmalla”. Raati varmaan vain piti kertakaikkisen riemastuttavana ja ihanana asiana sitä, että nämä onnelliset perhetapahtumat sattuivat niin tiheään.

Videot