Siirry takaisin ylös

Uutiset

KIITOSKIITOSKIITOSKIITOS!!!!!!!!

Neljä viikkoa albumilistaykkösenä (Depeche Modelle kehtaa hävitäkin jo), Viimeinen valitusvirsi oli Ylexin himotuimmat-listaykkönen, nyt Lautturi himoittiin suoraan ykköseksi! Kiitos teille rakkaat uskolliset.

Jos joskus olisi pitänyt PMMP-keikka taltioda niin eilen Nosturissa. Vappuaattona keikan jälkeen tuntui, että humalaiselle vappukansalle setti oli ehkä liian pitkä ja loppupää biisilistaa liian raukea. Toki yleisö oli aivan mahtava ja keikkakin hyvä, mutta päätimme tehdä pari korjausliikettä Vappupäivän keikalle. Eilen siis sitten settiä hiukan lyhennettiin, mutta tempoa nostettiin eli aika haipakkaa mentiin. Ja voi jumalauta mikä keikka siitä tuli. Oli aivan uskomaton energialataus, uskomaton yleisö ja me osattiin jotenkin paremmin lietsoa porukkaa – mättövoittoinen setti auttoi tietenkin.

Tämän paremmissa tunnelmissa ei voisi jäädä hengähdystauolle, mutta PMMP-nyrkki palaa vielä kovemmassa iskussa lavoille ihan pian ja näyttää Suomen festarikansalle kaapin paikan. Ja sitten tulee kolmas sinkku, ja neljäs sinkku, ja toivottavasti kolmas video, syksyn klubirundi, lisää promoa, kesää, aurinkoa, merta, järviä, mökkejä, festareita, mehukatteja, rakkautta, ystäviä, te olette ihania ja kauniita.

Videot