Siirry takaisin ylös

Uutiset

Pieni keikkatauko

PMMP on nyt syyskuun pienellä keikkatauolla, mutta sitten kiertolaiselämää jatkuukin yhtä soittoa vuoden loppuun. Tomppa juuri laitteli viestejä uusista valosuunnitelmista. Ensi vuonnakin tehdään jonkun verran keikkaa, mutta ei juurikaan enää klubeja. Höh! Syksy ei riitä klubirundiksi, ne ovat parhaita!

Istuskelen aamukahvilla, takanaolevaan taloon on muuttanut vihdoinkin asukkaita. Näköjään ovat laittaneet tapettia seiniin, olen kateellinen. Pidän tapeteista. Talo oli tyhjillään monta vuotta, sen vieressä on vielä toinen samanlainen tyhjänä. Eilen kävin Miran luona ja tänään Mira varmaan käy meillä.

Leffan kuvauksissa on ollut mielenkiintoista. Rooli ei ole kovin iso, mutta kuitenkin kuvauspäiviä on ollut aika paljon. Se on mukavaa. On päässyt tutustumaan kollegoihin.

Videot