Siirry takaisin ylös

Uutiset

Rakkaudesta

Eilen soitettiin kahdeksan uutta biisiä ensimmäistä kertaa yleisölle Hämeenlinnan vankilassa. Tänään sitten kaikille avoin kiertue starttaa The Circuksesta ja siellä on kauheesti kaikkea viulua ja torvea mukana. Uusi levy ilmestyy 11.6. ja sen nimi on Rakkaudesta. Tunnelmat ovat hiukan pelonsekaiset mutta iloiset. Kaikki on sujunut oikein ihanasti ja Mira on nyt kampaajalla. Miksi sen kerroin, tiedä en. Illalla hänellä on sitten entistä hienompi letti. Tulin kääntymään kotona tässä Radio Novan liven jälkeen jossa myös vastailimme ihmisten lähettämiin kysymyksiin.

Lauantaina PMMP esiintyy yhdessä vakkarimestassaan eli Kaarinan Old Texasissa. Sielläkin lupaamme ainakin 8 uutta biisiä niille jotka haluavat hämmentyä ja tyypata matskua ennen levynjulkkareita. Vanhoja hittejäkin raavitaan väleissä niin ettei nukahtamaan pääse! Palataan. -P.

Videot