Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP liputtaa tyttöjen puolesta – uusi single & musiikkivideo tällä viikolla

PMMP:n livehitiksi noussut Tytöt on kolmas singlelohkaisu kesäkuussa julkaistulta kuudennelta albumilta Rakkaudesta. Kappaleesta julkaistaan kaksi versiota: Radio editissä on mukana Mariska, kun taasen Street Kobran ja Ercolan työstämässä Uusi Fantasia-remixissä vierailee JVG-yhtyeen VilleGalle. Molemmat versiot julkaistaan digitaalisesti pe 12. lokakuuta.

Loppuviikosta julkaistaan myös Arto Tuohimaan ohjaama video Tytöt -singlestä. Videot tehtiin tee-se-itse-hengessä; yhtye pyysi naispuolisia ja naisiksi itseään mieltäviä lähettämään itsekuvattuja pätkiä, joissa he esittävät ja laulavat kappaleen haluamallaan tavalla.

PMMP esittää Tytöt -singlen yhdessä Mariskan ja Lauluyhtye Viiden kanssa Plan-ilta lapselle -gaalassa MTV3 -kanavalla Tyttöjen päivänä torstaina 11. lokakuuta klo 20 alkaen.

PMMP starttaa loppuvuoden keikkarupeaman tämän viikon torstaina 11. lokakuuta Tampereelta. Kaikki keikat löytyvät osoitteesta pmmpfi-fi.paas-d.smehost.net/keikat

Videot