Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP LOPETTAA TOIMINTANSA TOISTAISEKSI

Yhtye niputtaa uransa kokoelmalevyyn, jolla se itse versioi omia kappaleitaan 
Luvassa myös mittavat kesä- ja syyskiertueet

PMMP päättää kymmenen vuotta kestäneen uransa mittavaan kiertueeseen ensi lokakuussa. Syksyn kiertueen ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Ennen syksyn kiertuetta yhtye kiertää tiiviisti koko kesän ajan.

“Kymmenen vuoden matkanteon jälkeen tuntuu, että täytyy pysähtyä miettimään ollaanko oikeastaan tämän bändin kanssa jo päästy perille. Olisi kauheaa rutinoitua tai tyytyä toistamaan jotakin vanhaa. Jos joskus taas alkaakin tuntua siltä, että PMMP voisi jatkaa, niin sitten jatketaan. Koko porukka on kasvanut tiiviisti yhteen, ja yhteishenki on mielettömän hyvä. Kesän ja syksyn keikoista tulee parempia kuin koskaan.”, kertoo Paula Vesala.

PMMP työstää myös parhaillaan studiossa toistaiseksi nimeämätöntä levyä, joka sisältää uusia versioita yhtyeen omasta tähänastisesta tuotannosta. 20.9. julkaistavan albumin tuottaa Samuli Kosminen. Kappaleiden sovituksista vastaavat Kosmisen lisäksi PMMP:n viisihenkinen kokoonpano, joka on koko kymmenen vuoden ajan pysynyt samana, eli basisti Juho Vehmanen, rumpali Heikki Kytölä, kitaristi Mikko Virta sekä laulajat Paula Vesala ja Mira Luoti.

PMMP on tehnyt maassamme kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Sen jokavuotiset pitkät kiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä vuodesta toiseen. Bändi on palkittu yhteensä yhdeksällä Emma-palkinnolla. Jori Sjöroosin tuottamaa kuutta levyä on myyty yli 370 000 kappaletta ja myös radiohittejä on kertynyt valtava määrä, mm. “Rusketusraidat”, “Joutsenet”, “Oo siellä jossain mun”, “Päiväkoti”, “Matkalaulu”, “Henkilökohtaisesti”, “Joku raja”, “Lautturi”, “Heliumpallo” ja “Rakkaalleni”.

PMMP:n kesän keikat (lisäyksiä tulossa)

la 1.6. TAMPERE, YleXPop
pe 7.6. TURKU, Turun yöt
la 8.6. ESPOO, Kivenlahtirock
pe 14.6. SEINÄJOKI, Provinssirock
la 15.6. HELSINKI, Virgin Oil
to 20.6. EURA, Sieravuoren Juhannus
pe 21.6. KALAJOKI, Kalajoen Juhannus
la 22.6. JÄMSÄ, HimosFestival
pe 28.6. NAANTALI, Naantalin Kaivohuone
la 29.6. RIIHIMÄKI, Riihimäkirock
pe 5.7. VANTAA, Tulisuudelma
la 6.7. TURKU, Ruisrock
ke 10.7. OULU, Roturaari Piknik
to 11.7. LAHTI, Lahden Yöt
pe 12.7. JYVÄSKYLÄ, SuomiPop Festival
la 13.7. LAPPEENRANTA, Lappeenrannan Yöt
su 14.7. JOENSUU, Ilosaarirock
pe 19.7. HÄMEENLINNA, Wanajafest
la 20.7. TAMPERE, Tammerfest
ke 24.7. ÄÄNEKOSKI, KeiteleJazz
pe 26.7. OULU, Qstock
la 27.7. KOTKA, Meripäivät
pe 2.8. KUOPIO, RockCock Festival
la 3.8. PUUMALA, Siltakemmakat
pe 9.8. MIKKELI, Jurassicrock
la 10.8. ROVANIEMI, Simerock
to 15.8. HELSINKI, Tavastia
pe 16.8. HELSINKI, Tavastia

Videot