Siirry takaisin ylös

Uutiset

PMMP:LLE LISÄKEIKKA HELSINGIN JÄÄHALLIIN

Viikko sitten Viimeisen keikan julkaissut PMMP on päättänyt järjestää lisäkeikan Helsingin Jäähallissa.  Lisäkeikka on 26. lokakuuta eli päivää ennen Viimeistä keikkaa. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa huomenna tiistaina 3. syyskuuta kello 9.

Tänään myyntiin tulleet Viimeisen keikan liput myytiin loppuun muutamassa minuutissa. Myös ennakkomyynti oli poikkeuksellisen vilkasta. Valtavasta kysynnästä johtuen PMMP päätti venyttää huikeaa päätöstä viikonlopun mittaiseksi. Pertti Kurikan Nimipäivät on varmistunut lämmittelijäksi molemmille keikoille.

”6500 lippua meni yhdessä hujauksessa, joten päätimme bändin kanssa tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden kokea PMMP livenä Jäähallissa myös lauantaina. Viimeisen kiertueen loppuhuipennus kahden jäähallikeikan myötä tulee olemaan ikimuistoinen kokemus meille kaikille, niin yleisölle kuin bändillekin”, kertoo keikkojen järjestäjä, My Music Agencyn Matti Kaunisvesi.

Videot